Design a site like this with WordPress.com
Get started

δημιουργία ιστοσελίδας

Πριν αρχίσετε, κοιτάξτε αυτό:

Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα ξεχωριστά προγράμματα κτιρίων ιστοσελίδων και εργολάβους εργοταξία στο διαδίκτυο σε όλη τη βιομηχανία.

Λέξη Press, Wix, Joomla, Drupal… Απλά για να ονομάσω μερικά.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τον κωδικό της ιστοσελίδας σας από μόνοι σας, αλλά δεν θα το συνηγορούμε σε γενικά δύο κίνητρα:

Απλά θα πάρει πολύ χρόνο (σημαντικά)

Το αποτέλεσμά σας θα είναι πιθανώς κάτω από το μέσο όρο στο καλύτερο…

Αλλά ποιο πρέπει να διαλέξεις;

Ας εξετάσουμε αυτά τα τρέχοντα αριθμητικά στοιχεία που κατασκευάζονται από το κτίριο.

Τι πρεπει να κανετε για δημιουργία ιστοσελίδας το 2020.

CMS σύγκριση 2019

Πηγή: https://tendencies.builtwith.com/cms/targeted κυκλοφορίας/ολόκληρο τον κόσμο Web

Όπως έχετε δει μέσα από το παραπάνω γράφημα, στο 2019, οι πιο δημοφιλείς οικοδόμοι σπίτι ιστοσελίδα (ή ιστοσελίδα CMS) είναι:

WP (χωρίς κόστος) 52 τοις εκατό

Wix (πληρωμένο) 7%

Joomla (εντελώς δωρεάν) 4%

Βελτίωση της Σητης (εντελώς δωρεάν) 4Per εκατό

Τετραγωνίδα (πληρωμένη) 4%

Γουμπλι (πληρωμένο) 2Per

Εδώ είναι γιατί πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν ιστολόγια WordPress για να δημιουργήσουν μια τοποθεσία

Σε αντίθεση με τους κατασκευαστές τοποθεσιών, είναι εντελώς δωρεάν.

WordPress ιστολόγια μπορεί να είναι το ευκολότερο σύστημα που έχουμε ασχοληθεί με, αλλά είναι ευπροσάρμοστο άφθονο για να ταιριάζει σε κάθε άτομο-μικρές επιχειρηματικές ιστοσελίδες, καταστήματα Web, ακόμη μεγαλύτερες υπηρεσίες και έτσι…

Αλλά επιπλέον:

Λέξη τύπου εναντίον. Κωδικοποίηση ιστοσελίδας και CSS: ανακάλυψη κώδικα HTML εντελώς από το μηδέν μπορεί να διαρκέσει 6 εβδομάδες, για να μην αναφέρουμε CSS και PHP. Έχοντας μια βασική γνώση του κώδικα HTML μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε τα πράγματα πιο γρήγορα, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια ιστοσελίδα μέσα σε μια ημέρα ή δύο, μαθαίνοντας κώδικα HTML δεν είναι μια πρακτική εναλλακτική λύση.

WP σε σύγκριση με. Κατασκευαστές ιστότοπων: οι εργολάβοι της τοποθεσίας είναι δαπανηροί και ορισμένες φορές περιορισμένοι. Είναι ιδανικά για ιστοσελίδες μίας τοποθεσίας, αλλά όχι πολύ περισσότερο.

WordPress σε σύγκριση με. Η λέξη “τύπος” είναι πολύ πιο φιλική προς τους καταναλωτές.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, έχουμε συγκεντρώσει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των ιστολόγια WordPress, Joomla και Drupal.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με ιστολόγια WordPress, δείτε επίσης τους οδηγούς Drupal, Joomla και HTML5. Όλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν.

Αλλά για τους αρχάριους, σας προτείνουμε πραγματικά να κολλήσει με WP.

Υ.Γ. Μην επιλέξετε το πρόγραμμά σας αμέσως. Οι περισσότερες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν ένα κλικ στο on-σετ για το Word Press, Joomla και Drupal. Μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα και δεν χρειάζεται να αποκτήσετε/εγκαταστήσετε σχεδόν τίποτα.

ΒΗΜΑ 1 Αποκτήστε φιλοξενία ιστότοπων και δηλώστε το δικό σας όνομα domain

Βήμα ένα από τη δημιουργία μιας Τοποθεσίαστο buy για να δημιουργήσετε το WordPress σας (ή οποιοδήποτε άλλο είδος ιστότοπου του Διαδικτύου), είναι πιθανό να χρειαστείτε δύο πράγματα:

Διεύθυνση τομέα (μια ηλεκτρονική διεύθυνση όπως το YourSiteName.com)

Φιλοξενία (μια υπηρεσία που φτιάχνει τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο)

Έτσι ώστε να μπορείτε να ψωνίσετε τις εικόνες, τα άρθρα και τα έγγραφα της ιστοσελίδας σας, θα χρειαστείτε φιλοξενία στο διαδίκτυο. Με τη φιλοξενία έξω, η ιστοσελίδα σας σίγουρα δεν είναι αισθητή στο διαδίκτυο.

Έχοντας το δικό σας όνομα ιστότοπου φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό από το να πάρει το site σας στο διαδίκτυο στον τομέα του κάθε άλλου (όπως yourbusiness.my-COST-Free-Web site.com), και είναι εξαιρετικά λογικές τιμές, επίσης. Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας Web παρέχουν ονόματα domain ΔΩΡΕΑΝ για ορεκτικά 12 μήνες (κανονικά ~ $15/ημερολογιακό έτος).

Απλά μιλώντας-με τη φιλοξενία Web και το δικό σας όνομα domain, το site σας στο διαδίκτυο δεν θα μπορεί να βρεθεί.

Πού μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό μια διεύθυνση τομέα και να αποκτήσω φιλοξενία Web;

Πλήρης αποκάλυψη: κάνουμε ένα ποσοστό αν βρείτε τον εαυτό σας αποκτώντας Bluehost μέσω των υπερ-συνδέσεων παραπομπής μας σε αυτόν τον οδηγό. Θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την παραμετροποίηση των Ιστοτοποθεσίακαι την εκτέλεση και την ενημερωμένη. Εκτιμώ τη βοήθειά σου.

Έχουμε εφαρμόσει κυρίως Bluehost, όπως μια φιλοξενία Ιστού και καταχωρητής domain.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο ιστοσελίδας κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί σύνδεσης για να έχετε έναν δωρεάν τομέα (για το 1η έτος) με τη φιλοξενία.

Η προκαταρκτική τιμή τους ξεκινά από $2.75/Mo και είναι επί του παρόντος οργάνωση στο δικό σας όνομα domain εντελώς δωρεάν (πρώτο έτος)-έτσι αξίζει τον έλεγχο τους έξω.

Είναι επίσης ακριβώς για τους πιο δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας Web εκεί έξω, ως εκ τούτου, είναι σίγουρα σωστά αναγνωρισμένη και ασφαλής επαρκής για να κρατήσει την ιστοσελίδα σας.

Αν και σχεδόν όλα τα μηχανήματά τους βρίσκονται στις ΗΠΑ, θα μπορούσαν να φροντίσουν για πολύ κίνηση από όλο τον κόσμο. Και μάλλον είναι φθηνότερο από τον τοπικό σας. Ως κάποιος που έχει ζωή στις ευρωπαϊκές χώρες, συνεχίζουμε να βασιζόμαστε σε αυτούς.

Έχετε το δικό σας όνομα domain και φιλοξενία στο διαδίκτυο; Προχωρήστε και προχωρήστε προς τα εμπρός στο βήμα 2, ακριβώς όπου θα περιγράψουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Εδώ είναι ο τρόπος για να εγγραφείτε σε έναν πάροχο φιλοξενίας Ιστού (και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό μια διεύθυνση τομέα δεν θα πρέπει ποτέ να το έχετε ακόμα).

1. Έλεγχος http://www.Bluehost.com (ή κάποιος άλλος οικοδεσπότης Web)

Θυμηθείτε: δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε Bluehost τον εαυτό μας, έχουμε διαπραγματευτεί μια μικρή έκπτωση για websitesetup.org επισκέπτες. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την υπερ-σύνδεση για να την ενεργοποιήσετε.

Κεντρική φιλοξενία ιστοσελίδων

2. Διαλέξτε την υπηρεσία φιλοξενίας Web της τοποθεσίας σας Προετοιμάστε

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε τώρα”, θα μεταβείτε σε μια σελίδα για να επιλέξετε τη στρατηγική υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού που θα επιλέξετε.

Πρότυπο

Επιπλέον

Απόφαση Plus

Εάν βρίσκεστε εντός ενός αυστηρού προϋπολογισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “βασικό” τους πρόγραμμα. Είναι ιδανικό για μικρές ιστοσελίδες με χαμηλότερο ή χωρίς επισκέπτες.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να κάνετε επίπεδο ή να προβλέψετε την αυξημένη επισκεψιμότητα που απευθύνεται στον ιστότοπό σας, συνιστούμε να αποφασίσετε σχετικά με την προετοιμασία τους “επιλογή συν”. Είναι πραγματικά ατελείωτο.

Όποιο κι αν καταλήξετε να κάνετε, μπορείτε αργότερα να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε στρατηγική φιλοξενίας ιστοσελίδων

3. Επιλέξτε το δικό σας όνομα domain

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα διεύθυνση domain, ορίστε ένα εύκολο μέρος για να ξεκινήσετε:

Εάν ρυθμίζετε μια τοποθεσία για την προσωπική σας επιχείρηση, η διεύθυνση του τομέα σας θα πρέπει να ταιριάζει στην ετικέτα της εταιρείας σας. Για παράδειγμα YourCompanyName.com

Εάν οργανώνετε να ρυθμίσετε μια ιστοσελίδα για τον εαυτό σας, τότε YourName.com θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη επιλογή.

Επιλέξτε μια διεύθυνση τομέα

Για αυτό το site (τοποθεσία Web Set), επιλέξαμε websitesetup.org λόγω του γεγονότος WebsiteSetup.com χρησιμοποιήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Τα ονόματα τομέα γενικά τελειώνουν με. com,. οργανισμού ή .NET, αλλά τους τελευταίους μήνες, πολλές επεκτάσεις τομέα (η τελική περιοχή της διεύθυνσης Web, όπως. com) έχουν βγει, που κυμαίνονται από.

Η καλύτερη βοήθεια; Μείνετε μακριά από τις παράξενες επεκτάσεις και επιλέξτε. com,. Internet ή., εκτός αν εξηγούν άψογα τι πρέπει να προσφέρετε-καθώς και τότε, προσπαθήστε να πάρετε έναν πιο συνηθισμένο τίτλο.

Εάν έχετε λάβει αυτήν τη στιγμή μια διεύθυνση τομέα, απλά εισαγάγετε την και κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο” στο “χρησιμοποιώ ένα όνομα domain name” τύπο.

Σε περίπτωση που δεν είστε διατεθειμένοι να επιλέξετε ένα όνομα domain από τη νυχτερίδα, μπορείτε να το κάνετε στη μελλοντική αιτία για τη ρύθμιση της τοποθεσίας σας στο Internet.

4. Συμπληρώστε τα χρήματά σας ιδιαιτερότητες

Για να δημιουργήσετε τα χρήματά σας, απλά εισάγετε τις προσωπικές πληροφορίες σας στον ιστότοπο “δημιουργία του λογαριασμού σας”.

Θα πρέπει να προσθέσετε μέσα στο αρχικό όνομα, το επώνυμο, τη γη, τη διεύθυνση, την πόλη, τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απόδειξή σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση email που θα κάνετε εδώ.

Προαιρετικά, είναι διαθέσιμο και για να προσθέσετε περισσότερα με το όνομα της εταιρείας σας σε αυτό αναπτύσσεται.

Τα στοιχεία του λογαριασμού σας

Κλειδί στις πληροφορίες αποπληρωμής για να κρατήσεις.

5. Κοιτάξτε τις “Πληροφορίες πακέτου” και ολοκληρώστε την εγγραφή

Το επόμενο πράγμα στην εγγραφή για να πάρετε ένα Bluehost λογαριασμούς είναι να επιλέξετε την προετοιμασία και το πακέτο σας.

Αυτές είναι οι βασικές τελικές μέθοδοι που θα προχωρήσετε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της παραγωγής των χρημάτων σας, οπότε είστε ουσιαστικά εκεί…

Απλά επιλέξτε το μέγεθος της καταχώρισης φιλοξενίας ιστού στο διαδίκτυο και είστε έτοιμοι να φύγετε.

Επιλέξτε Προσθήκη και άνοιγμα

Όταν επιλέξατε τη στρατηγική “Choice Plus”, θα έχετε ήδη την προσωπική ιδιωτικότητα του ιστότοπου και τη βασική βάση του Κωδικοφύλακα. Διαφορετικά, συνιστούμε να λάβετε μια ασφάλεια απορρήτου ονόματος domain.

Αυτό θα κρατήσει τα στοιχεία της καταχώρισής σας εντελώς κρυμμένα από το κοινό σας. Κανείς δεν θα ανακαλύψει ότι είστε ο ιδιοκτήτης του αντίστοιχου domain σας.

6. Δημιουργήστε τη λέξη pass και εισέλθετε στο Bluehost

Αφού καταβληθεί και εγκριθεί, θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας:

Bluehost κερδοφόρα απόκτηση

UPDATE: έχουμε δημιουργήσει ένα βασικό εγχειρίδιο για Bluehost (το οποίο πακέτο συμφωνία για να επιλέξετε και πώς να ρυθμίσετε τα ιστολόγια WordPress).

Βήμα δύο δημιουργία WebsiteStep 2-εγκατάσταση του ιστότοπού σας

Όταν έχετε αγοράσει το όνομα domain σας και ορίσετε τη φιλοξενία, είστε καλά στο δρόμο σας!

Τώρα είναι η ώρα και η ενέργεια για να πάρει το site λειτουργεί. Ένα πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ρυθμίσετε WordPress ιστολόγια στο όνομα domain.

Η εγκατάσταση του Word Press

Οι δύο κύριες πιθανές μέθοδοι για να ρυθμίσετε ιστολόγια WordPress, 1 ευκολότερη από την άλλη.

1. για να δημιουργήσετε μια τοποθεσία με WP (ή Joomla και Drupal), εκμεταλλευτείτε την “εγκατάσταση με ένα κλικ”:

Ακριβώς περίπου κάθε αξιόπιστος και όμορφα εγκατεστημένος οργανισμός φιλοξενίας Ιστού έχει ενσωματωμένο 1-απλά κλικ-εγκατάσταση για WordPress ιστολόγια, που κάνει να προχωρήσει ένα Snap.

Αν έχετε εγγραφεί με Bluehost ή κάποια άλλη συγκρίσιμη εταιρεία φιλοξενίας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να ανακαλύψετε το “1-απλά κάντε κλικ-εγκατάσταση” στο προφίλ σας cPanel.

Παρακάτω παρατίθενται τα βήματα που πρέπει να τηρείτε (πρέπει να είναι συγκρίσιμα/ίδια σε όλες τις κύριες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων):

Συνδεθείτε για το λογαριασμό φιλοξενίας Ιστού (BlueHost).

Επισκεφτείτε το πάνελ σας.

Αναζητήστε το σύμβολο “WordPress” ή “ιστότοπος”.

Επιλέξτε τον ιστότοπο ακριβώς όπου θέλετε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Επιλέξτε την επιλογή “εγκατάσταση τώρα” και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο σας site WordPress στο Internet.

Εγκατάσταση του WordPress

Εάν δεν είστε ικανοί να το βρείτε, ακολουθήστε αυτό το άρθρο σε αυτήν τη σελίδα: ο τρόπος για να εγκαταστήσετε το WP στο Bluehost.

2…. Ή χειροκίνητη εγκατάσταση (για άτομα που ποτέ δεν χρησιμοποιούν Bluehost ή οποιαδήποτε σχετική διατήρηση)

Αν για πολλές περίεργες αιτίες (Μερικοί οργανισμοί φιλοξενίας Web δεν δίνουν ένα-απλά κλικ-mount για WordPress) δεν έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε WP αμέσως, κοιτάξτε αυτό το εγχειρίδιο κατευθυντήρια γραμμή στο κάτω από:

Εγκατάσταση του WordPress σωματικά

Pssst-όταν δεν έχουν ποτέ 1-κλικ στο-δόση, πιθανόν να δουλεύετε με μια φτωχή αναμονή!

Βήμα τρία διάταξη της τοποθεσίας σας

Bluehost Word επιλογή τύπου συλλογή

Μόλις έχετε τοποθετηθεί επιτυχώς ιστολόγια WordPress στον ιστότοπό σας, θα δείτε ένα πολύ βασικό αλλά πλήρως καθαρό site.

Αλλά ποτέ δεν θέλεις να μοιάζεις με όλους τους άλλους, έτσι;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα χρειαστείτε ένα στυλ-ένα σχέδιο σχεδίασης που ενημερώνει το Word πατήστε τον τρόπο που θα πρέπει να φαίνεται η τοποθεσία σας στο Internet. Δείτε ένα παράδειγμα ενός εντελώς δωρεάν Theme WordPress που θα μπορούσατε να τοποθετήσετε:

Πρότυπο σχεδίασης illdy

Εδώ θα γίνει διασκεδαστικό.

Μπορείτε να βρείτε 1500 από μεγάλα, κατάλληλα δημιουργημένη στυλ που μπορείτε να διαλέξετε και να εξατομικεύσετε για το δικό σας site.

Η πλειονότητα των σχεδίων WP είναι δωρεάν για να εργαστούν με και πολύ προσαρμόσιμη.

Εδώ είναι πού να βρείτε ένα σχέδιο που σας αρέσει

1. συνδεθείτε στο WordPress ιστολόγια ταμπλό σας

Αν δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το κλειδί στο: https://yoursite.com/wp-administrative (αντικαταστήστε το «δικό σας site» μαζί με τον ιστότοπό σας).

Αυτό είναι ακριβώς ό, τι η λέξη ταμπλό τύπου φαίνεται σαν:

Πίνακας εργαλείων τύπου του Word (παρασκηνιακό)

Όλα είναι γρήγορα επώνυμα. Αν αισθάνεσαι λίγο στρεσαρισμένος, μην ιδρώνεις, μετακομίζουμε για να σου δείξουμε τι να κάνεις μετά.

2. Αποκτήστε πρόσβαση σε εντελώς δωρεάν σχέδια

Μόλις είστε σχετικά με τον πίνακα ταμπλό, έχετε είσοδο σε περίπου 1500 δωρεάν θέματα χρέωσης! Απλά αναζητήστε την πλαϊνή μπάρα για “Εμφάνιση”, στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ στο “θέματα”.

Έχουμε συλλέξει ακόμη και μια λίστα με τα 27 πιο αγαπημένα θέματα WP.

Αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο ή εκλεπτυσμένο από ό, τι βλέπετε εδώ, είναι δυνατόν να ελέγξετε το Theme Forest. World Wide Web όπου υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος εννοιών για να διαλέξετε από διάφορα τέλη.

Λίγο πριν να το επιτύχετε αυτό, σας προτείνουμε όχι λιγότερο από το να σκεφτείτε να επενδύσετε λίγο χρόνο σερφάρετε γύρω από τις έννοιες χωρίς κόστος. Οι περισσότερες από αυτές είναι στην πραγματικότητα πραγματικά εξειδικευμένες και καλοκατασκευασμένα. Γι ‘ αυτό ποτέ μην τους δημοσιεύσετε μακριά.

Δωρεάν στυλ μπλογκ WordPress

Όπως μπορείτε να πείτε προηγουμένως αναφέρεται, βάζοντας σε ένα ολοκαίνουργιο στυλ για το site σας στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο.

Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να εντοπίσετε έννοιες που ταιριάζουν με το δικό σας. Βρίσκοντας το καλύτερο στυλ μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Θα πρέπει να αναζητήσουν θέματα που είναι “ανταποκρίνεται”, δεδομένου ότι αυτό σημαίνει ότι θα φαίνονται ωραία σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Απλά να το επηρεάσει ως μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, και θα είναι όλα έτοιμα!

3. Ρυθμίστε το θέμα σας

Μετά την αναγνώριση ενός θέματος που απολαμβάνετε, η εγκατάστασή του είναι τόσο απλή όσο η επίσκεψη “εγκατάσταση” σε συνδυασμό με “Ενεργοποίηση”.

Εγκατάσταση WordPress blog σχεδίαση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: η αλλαγή εννοιών δεν θα εξαλείψει τα προηγουμένως άρθρα, τις ιστοσελίδες και τα άρθρα σας. Μπορείτε να μεταμορφώσετε σχέδια όσο συχνά επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποβολή αυτών που έχετε παραγάγει.

ΒΗΜΑ 4 τοποθέτηση περιεχομένου στον ιστότοπό σας

Μαζί με το στυλ που έχετε ρυθμίσει, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε άρθρα. Ας τρέξουμε γρήγορα μέσω κάποιων βασικών αρχών:

Συμπερίληψη και επεξεργασία σελίδων

Χρειάζεστε μια σελίδα “υπηρεσίες”, ή ακόμη και ένα site “για μένα” (όπως έχουμε στη λίστα τροφίμων μας κοντά στην κορυφή της ιστοσελίδας);

1. εμφάνιση πάνω από την πλαϊνή μπάρα από τον πίνακα ελέγχου WP για “σελίδες”-“Προσθήκη νέου”.

2. θα εντοπίσετε μια οθόνη εμφάνισης που μοιάζει με αυτή που πιθανότατα βρήκατε στο Microsoft Word. Προσθέστε περιεχόμενο κειμένου, φωτογραφίες συν περισσότερα για να αναπτύξετε την ιστοσελίδα που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, διατηρήστε την όταν εκτελεστεί.

WordPress ιστολόγια που τροποποιούν μια σελίδα

Ενσωμάτωση ιστοσελίδων για τη λίστα τροφίμων

Αν χρειάζεστε την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα σας για να συνδεθεί με τη γραμμή μενού,

1. Αποθηκεύστε τις προσαρμογές που έχετε σχεδιάσει στην ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στην επιλογή “ενημέρωση”

2. Απλά κάντε κλικ στο “Εμφάνιση”-~ “μενού” μέσα στην πλαϊνή μπάρα του Word πατήστε παύλα Panel

3. βρείτε τη σελίδα που δημιουργήσατε και συμπεριλάβετε την με τη λίστα τους κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα της και στη συνέχεια “Προσθήκη στο μενού”.

Πλοήγηση τύπου Word

Συμπερίληψη και επεξεργασία δημοσιεύσεων

Σε περίπτωση που έχετε ένα blog στο site σας στο διαδίκτυο, “Αναρτήσεις” πιθανότατα θα είναι στην οποία θα χρησιμοποιήσετε μετά από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους για να ομάδα συγκρίσιμες δημοσιεύσεις.

Τα ιστολόγια του WordPress κατηγοριοποιεί τα ΕΔΕΤ που θέλετε να τοποθετήσετε σε μια ιστοσελίδα που απευθύνεται στον ιστότοπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους και περιεχόμενο. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αναπτύξετε μια ταξινόμηση που αναφέρεται ως “ιστολόγιο”. Απλά συμπεριλάβετε το στο μενού σας και αρχίστε να δημιουργείτε άρθρα.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

α. Δημιουργήστε μια νέα ταξινόμηση κοιτώντας τις “δημοσιεύσεις-κατηγορίες”

Ή

b. Φτιάξτε ένα άρθρο πηγαίνοντας στο “δημοσιεύσεις-α περιλαμβάνω νέο”. Αφού ολοκληρωθεί η παραγωγή της τοποθεσίας του ιστολογίου σας, πρέπει να συμπεριλάβετε την κατάλληλη κλάση εξαιτίας της.

Μόλις αναπτυχσεις την τάξη σου, συνδύασέ την με την επιλογή φαγητού, και διευθύνεις μια επιχείρηση!

Αλλαγές και απεριόριστα τσιμπήματα…

Σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα, θα προστατεύσουμε μερικά από τα απλά πράγματα που έχουμε ζητήσει συνεχώς, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας.

Αλλαγή επικεφαλίδας και γραμμής

Οι τίτλοι των σελίδων μεταδίδουν στους επισκέπτες τι αφορά η τοποθεσία σας στο Internet. Είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του πώς μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo καταλάβει τις θέσεις αναζήτησής σας. Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι έχουν αποκτήσει τις λέξεις-κλειδιά που θα θέλατε να έχουν στοχευμένες (αλλά φυσικά, δημοσιεύονται για πραγματικούς ανθρώπους).

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλειστικό τίτλο σε κάθε ιστοσελίδα της τοποθεσίας Internet. Για παράδειγμα, ο τίτλος του ιστότοπού μας είναι “Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα”.

(Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είναι; Απλά κρατήστε το ποντίκι του υπολογιστή σας στην καρτέλα στο επάνω μέρος του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησής σας).

Οι γραμμές είναι επιπλέον τίτλοι σε όλη την ιστοσελίδα. Το σύνθημα της ιστοσελίδας μας είναι “Οδηγός βήμα προς βήμα”

Έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την ετικέτα και το σύνθημα στη δική σας ιστοσελίδα, κατευθυνθείτε στο «ρυθμίσεις – γενικά» και συμπληρώστε το σχήμα που αναφέρεται παρακάτω:

Τίτλος ιστότοπου, ατάκα και προσαρμογές

Σχόλια για το περιεχόμενο και τις ιστοσελίδες

Ορισμένες ιστοσελίδες (ιστοσελίδες εταιρείας/επιχειρήσεων κυρίως) δεν θέλουν τους επισκέπτες του ιστότοπού τους, ώστε να μπορείτε να σχολιάσετε τις ιστοσελίδες τους.

Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε τα σχόλιά σας από τις ιστοσελίδες του Word Press:

1. όταν παράγεις μια φρέσκια ιστοσελίδα, απλά κάνε κλικ στο “επιλογές οθόνης” στο κορυφαίο σωστό σημείο.

2. Κάντε κλικ στο πακέτο “συζήτηση”. Το πλαίσιο “αποδοχή σχολίων” θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος.

3. Αποεπιλέξτε “αποδοχή σχολίων”.

Θέλετε να εξαλείψετε τα σχόλια για κάθε νέα ιστοσελίδα από προεπιλογή;

1. Επισκεφτείτε το “ρυθμίσεις-και συζήτηση” και καταργήστε την επιλογή “Επιτρέψτε στους ανθρώπους να δημοσιεύουν σχόλια σχετικά με νέα άρθρα”

Επιλογές ανάδρασης τοποθεσίας

Εκκίνηση στατικής μπροστινής σελίδας

Μερικοί άνθρωποι επικοινωνούν μαζί μου δηλώνοντας ότι είναι απογοητευμένοι που η αρχική σελίδα μοιάζει με μια υποβολή ιστολογίου. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό καθιστώντας την ιστοσελίδα της ιδιότητας σας “στατική”.

Μια στατική ιστοσελίδα είναι πραγματικά μια τοποθεσία που δεν αλλάζει. Σε αντίθεση με ένα blog, όπου η πρώτη νέα δημοσίευση εμφανίζεται προς την κορυφή κάθε φορά, μια “στατική” σελίδα δείχνει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο κάθε φορά που ένα άτομο πηγαίνει στην ιστοσελίδα του Διαδικτύου-όπως μια ιστοσελίδα που έχετε αναπτύξει.

Για να δημιουργήσετε μια σταθερή πρώτη σελίδα:

1. δείτε “ρυθμίσεις-α ανάγνωση”

2. Επιλέξτε μια στατική ιστοσελίδα που μπορεί να έχετε αναπτύξει. Η “μπροστινή σελίδα” υποδηλώνει την ιστοσελίδα του σπιτιού σας. “Σελίδα δημοσιεύσεων” θα είναι η πρώτη σελίδα της δικής σας ιστοσελίδας blog (αν η πλήρης ιστοσελίδα σας δεν είναι το ιστολόγιό σας).

Όταν δεν επιλέγετε μια σταθερή ιστοσελίδα από μόνη σας, η WP μπορεί να πάρει τα νεότερα άρθρα σας και να αρχίσει να τα δείχνει στη δική σας κύρια σελίδα.

Σταθερή κύρια σελίδα

Επεξεργασία και ενίσχυση πλευρικής εργαλειοθήκης

Οι περισσότερες έννοιες WordPress έχουν μια πλαϊνή μπάρα γύρω από τη δεξιά περιοχή (σε ορισμένες περιπτώσεις είναι στα αριστερά).

Αν θέλετε να καθαρίσετε την πλαϊνή μπάρα ή να αλλάξετε τα αγαθά που δεν θα χρειαστείτε όπως “κατηγορίες”, “Meta” και “αρχεία”, τα οποία συνήθως δεν είναι απαραίτητα, δείτε πώς:

1. Επισκεφτείτε το “Εμφάνιση-α widgets” στον ταμπλό του WordPress.

2. από εδώ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σύρσιμο και μείωση για να ενσωματώσετε ποικίλα “κουτιά” για την πλαϊνή μπάρα σας ή να απαλλαγείτε από τα πράγματα που δεν θέλετε.

Υπάρχει επίσης ένα “πλαίσιο HTML”-ένα γραμμένο κοντέινερ κειμένου όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα HTML. Για αρχάριους, μην ανησυχείτε γι ‘ αυτό-απλά σύρετε και να πέσουν τα στοιχεία που θα ήταν όπως πλαϊνή μπάρα σας.

Η εγκατάσταση των plug-ins για να πάρετε επιπλέον από ιστολόγια WordPress

Τι είναι η προσθήκη;

Τα “πρόσθετα” είναι επεκτάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τις δυνατότητες του WordPress, εισάγοντας χαρακτηριστικά και διεργασίες στην ιστοσελίδα που δεν εμφανίζονται ποτέ ως ενσωματωμένες.

Είναι συντομεύσεις για να αποκτήσετε το ιστολόγιό σας για να επιτύχετε αυτό που θα θέλατε, ενώ δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε τα χαρακτηριστικά μόνοι σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσθήκες για να κάνετε οτιδήποτε από την ενσωμάτωση συλλογών φωτογραφιών και ποικιλιών διανομής, ώστε να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που βασίζεται στο Web.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ένα νέο plugin WordPress;

Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση προσθηκών, επισκεφθείτε την τοποθεσία “πρόσθετα-α περιλαμβάνω νέο” και απλά αρχίστε την περιήγηση.

Καταλάβετε ότι θα βρείτε πάνω από 25.000 διάφορα plug-ins, έτσι ώστε να έχετε πολλά να επιλέξουν μεταξύ!

Η ρύθμιση δεν είναι δύσκολη-μόλις βρείτε ένα εργαλείο WordPress που απολαμβάνετε, κάντε κλικ στην επιλογή “εγκατάσταση”.

Αλλά-πριν πάτε και να τοποθετήσετε κάθε ένα, σας προτείνουμε να διαβάσετε αυτό το γράφουν-up: πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση του WP προσθήκες.

Για να σας σώσει μια στιγμή, έχουμε καταλήξει σε μια περίληψη των πιο δημοφιλών plug-ins που οι δάσκαλοι Web βρίσκουν χρήσιμο:

#1 φόρμα επικοινωνίας 7: ο ιστότοπός μας φέρει μια φόρμα σελίδας επικοινωνίας στη δική μου ιστοσελίδα για τις ΗΠΑ. Είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό για να κατέχουν, όπως οι άνθρωποι (ακριβώς όπως εσείς!) μπορεί να γεμίσει το σχήμα και να μου παραδώσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να έχουν συνδεθεί στο δικό τους προμηθευτή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να αναλάβει δράση παρόμοια, πάρει απολύτως αυτό το plugin. Υ.Γ. εδώ είναι μια βήμα-προς-Move κατευθυντήρια γραμμή για τη δημιουργία της.

#2 Yoast SEO για το Word Press: Αν θέλετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας WP πολύ περισσότερο βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης-ευχάριστο, αυτό το plug-in είναι σημαντικό-έχουν. Είναι εντελώς δωρεάν, και είναι υπέροχο. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε την ετικέτα του τίτλου σας, περιγραφές μεταδεδομένων και πολλά άλλα, όλα από το εσωτερικό της τοποθεσίας από μόνη της-δεν είναι πλέον ανησυχία με τις επιλογές WP.

#3 στατιστικά μηχανών αναζήτησης: ενθουσιώδης για την παρακολούθηση των online επισκεπτών/επισκεπτών μαζί με τις συνήθειές τους; Απλά τοποθετήστε το εργαλείο WordPress, συνδέστε το με το λογαριασμό σας στο Yahoo και είστε καλοί να πάτε.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: